Hovedpine

Hvis du er en af dem der skærer tænder om natten

g43

Der er mange mennesker som har problemer med at skære tænder om natten. Det er ikke noget de er bevidste omkring, så det gælder om at finde en løsning således, at tænderne ikke tager skade. En bideskinne kan hjælpe dig, da den sørger for at du ikke kan skære tænder om natten. Mange danskere får bivirkninger ved at skære tænder om natten, som f.eks. hovedpine og spændinger i både nakke og kæber. 

Spændinger

Find en god bideskinne 

De fleste bideskinner er lavet af plast, så der er mulighed for at du kan tygge på den uden at tænderne i over- og undermunden kommer til at røre ved hinanden. Dine kæbemuskler får lov til at slappe noget mere af, fordi bideskinnen er med til af aflaste. Der findes mange bideskinne mærker på det danske marked. Mærket Antibite har fået mange gode anmeldelser fra brugere, da den ikke er generende at have i munden og er med til, at de undgår alle symptomer som hovedpine og spændinger. 

Slip for symptomerne

Du kan på ingen tid slippe for dine problemer med at skære tænder om natten, da du kan bestille bideskinnen i dag og være heldig at have den dagen efter. Ifølge anbefalinger skal bideskinnen udskiftes hver 6. måned for at sikre en god mundhygiejne. Du skal være opmærksom på, at mange online sider giver rabat hvis du køber mere end en bideskinne. Bideskinnen kan sagtens holde så længe den er pakket helt ind. 

Tænder

Mange prøver andre udveje først 

Mange mennesker med tegn på spændinger eller hovedpine om morgen plejer normalt at starte med at gå til lægen eller besøge en fysioterapeut eller kiropraktor for at finde årsagen til symptomerne. Ofte hjælper disse besøg ikke noget, da bideskinnen er svaret på problemerne.