gave til ham

Find den rigtige gave til ham

g43

Det kan godt være lidt svært det der med at skulle finde den rigtige gave til ham, men da vi alligevel er vågne hele natten her vil vi da gerne bruge lidt tid på at komme med nogle gode bud 😉

Det første du skal overveje er om der er noget som at han allerede ønsker sig. Hvis der er det kan du jo bare købe det, og wham bam så er den potte ude og du har fundet en god gave til ham.

Det næste du skal tænke over, hvis altså han ikke ønsker sig noget, er om der er noget han har brug for. Noget han mangler i dagligdagen. Hvis der er, ja så kan du jo købe det, og så har du fundet en god gave til ham allerede der.

Sidst men ikke mindst, hvis der ikke er noget han ønsker sig og der ikke er noget han har brug for, er at tænke over om der er noget du tror han vil blive rigtig glad for. Måske noget som han har snakket om kunne være sjovt at prøve eller have en dag, f.eks. en oplevelse eller noget specielt samleobjekt han samler på. Ikke noget han har brug for, men noget han vil blive glad for.

Hvis du heller ikke kan finde på noget godt der og alt andet falder til jorden så kan du altid give ham et gavekort – så må han selv vælge det han gerne vil have, og så behøver du ikke tænke over det.

Skriv gerne en kommentar med hvad du synes har været den bedste gave til ham som du enten har givet eller selv modtaget.