Find en sikker cykel

g43

Mange mennesker går ikke så meget rundt og tænker på deres egen sikkerhed i hverdagen og måske gør de endda ting, som kan ende med at skade dem rent sikkerhedsmæssigt. Der er dog også nogle, som vælger at ændre dette meget så snart de får børn. For i dette tilfælde vil man hurtigt kunne se hvordan de kører rundt på cykel med både cykelhjelm og den ene og den anden form for fastspændingsmekanisme, så der ikke skal ske den lille noget som helst.

En cykel, der holder

For hvis du køber en ny cykel enten til dig selv eller til dit barn så er det i hvert fald gældende, at den skal være så sikker som overhovedet muligt. Det kan være, at du har tænkt dig, at du nu langt om længe skal have anskaffet dig en cykel, hvor du kan have dit barn siddende foran. Således kan du altid være sikker på hvor vedkommende er og det er også en meget hyggelig måde at cykle på. Og sådan en cykel den kan også være meget sikker, hvis altså man sørger for, at det lille pus har en cykelhjelm på. Og her kan der ofte opstå nogle komplikationer. For hvis ikke du selv har hjelm på når I skal ud og hoppe op på jeres cykel så er der stor sandsynlighed for, at dit barn eller dine børn så ikke vil forstå hvorfor du ikke selv har den på. Det kan også være meget svært at forklare hvorfor du har en anden tilgang til det at køre på cykel end dit barn. Og især når du tænker på, at grunden til det jo sådan set bare er, at du ikke synes, at det er så pænt og, at du ofte glemmer den.

Det vil sige, at noget du kan gøre er selv at tage sådan en på når du skal ud og finde en cykel og hoppe op. For på den måde kan du så være et godt eksempel og du slipper for alle de mange spørgsmål og al den kritik som dit barn vil rette mod dig når vedkommende spørger dig hvorfor ikke du selv har sådan en på når du hopper op på din cykel. Og hvis der skulle ske noget, så er I også begge to bedre beskyttet og det er selvfølgelig det allerbedste da I skal passe godt på hinanden, også når I er på cykeltur.

Brug cykel som transport

Bor man i byen vil man opleve, hvor meget nemmere det er at have en cykel end ikke at have en cykel. Det skyldes slet og ret, at når man bor inde i byen så er der så lidt plads, at det meget bedre kan betale sig at have en cykel frem for at have så mange andre former for transport. Desuden er det bedre for miljøet med en cykel, hvilket der heldigvis også er mange, som tænker meget over. Og den motion du får ved at cykle på en cykel frem for at sidde i en bil er også uvuderlig.