nemmere hverdag

En tørretumbler kan gøre din hverdag nemmere

g43

Det er langt de færreste voksne i dag, der er vokset op med, at der var en tørretumbler i deres barndomshjem. Disse sære maskiner var i 80’erne og 90’erne oftest kun noget man fandt på de store offentlige møntvaskerier og derved en luksus som mange almene mennesker ikke havde råd til.
Man skal dog ikke fornægte sig den glæde det er at eje en tørretumbler, blot fordi man er opvokset i et hjem med tørresnore i bryggerset, udestuen og haven. Der findes mange forskellige typer af tørretumblere, hvorfor man med garanti kan finde én, der passer til ens bolig, behov og prisklasse.
Fordelen ved en tørretumbler er naturligvis, at man kan få vasket i bund og gjort rent bord samme dag, som man vasker sit tøj. Man skal ikke længere vente 2-3 dage på, at tøj, håndklæder og sengetøj bliver tørt nok til at man kan tage det ned og lægge det sammen og på plads.

Især børnefamilier er glade for deres tørretumbler

Det er ingen hemmelighed, at børnefamilier vasker tøj ofte. Det kan være en dyr fornøjelse at skulle købe en hel garderobe til sine små guldklumper, når de måneden efter allerede er vokset ud af det nye tøj man havde købt.
Derfor er der mange børnefamilier, der i stedet for at købe 15 nye sæt tøj til den lille purk eller prinsesse, køber en tørretumbler og derved kan nøjes med 5-6 sæt tøj. Fordi børn skal have lov til at være børn og selv skal igennem de processer, der gør at de lærer finmotorik og bordskik, vil de oftest komme til at svine på deres tøj, hagesmækker, puder og dyner.
Det er derfor en fordel at bruge www.tørretumbler.dk til at finde den rette model, der matcher ens families behov for at kunne tørre tøjet hurtigt med mindst muligt slitage. Nogle vælger at købe en lille tumbler, der kun kan klare 3 kg tøj ad gangen, hvilket passer perfekt med, hvad et barn bruger på nogle dage af tøj, stofbleer og sengetøj.

Man kan spare sig selv for stress i hverdagen ved at have en tørretumbler

Dét at vi som mennesker i dag skal holde styr på de hjemlige omgivelser samtidig med, at vi også skal balancere karriere, studie, sport og sociale relationer, ligger et kæmpe pres på vores tid og psyke. Det handler derfor nogle gange om, at man giver sig selv muligheden for at springe over, hvor gærdet er lavest.
En af de muligheder man kan gøre brug af, er at købe en tørretumbler, der gør hele vaskebyrden nemmere. Man kan sætte en vaskemaskine over mens morgenmåltidet står på og man gør sig klar til at tage af sted, da dette oftest tager 30-40 minutter.
Derefter tager man bare tøjet ud og smider det i tumbleren, der selv slukker når den er færdig og derfor sagtens kan køre mens man tager afsted på studie eller job. Når man så kommer hjem, kan man så afgøre om det bliver dén dag, man lægger tøjet sammen og på plads.