baer-shake

En fornuftig sundhed

g43

Sundhed er nok en af de ting, der virkelig kan komme til at tage overhånd. Hvis man lader sig påvirke rigtig meget af, hvad andre tænker og gør, så kan man lige pludselig begynde at gå så meget op i sundhed, at det egentlig bliver usundt. Derfor er det også vigtigt, at man holder en ret linje, når man begynder på forskellige tiltag, der skal gøre en mere sund generelt. En af de ting, der efterhånden er blevet meget populære, det er forskellige shakes, som man kan drikke i stedet for at indtage et måltid. Det er dog bare meget vigtigt, at man ikke vælger en shake, der ikke har nok næring til, at man kan fungere.

Man skal vælge en version, hvor de har tænkt over, at der skal være alle de forskellige ting i, så man stadig kan gå rundt og have det godt. Hos Plenny har de også en shake, der rent faktisk lyder meget fornuftigt. Det er ikke bare noget tyndt noget, der skal virke som om, at man bliver mæt af det. Selveste antallet af kalorier i en shake er udregnet sådan, at man egentlig kun har brug for 3 af dem i løbet af en dag. Så har man nemlig fået sine 3 måltid, som man har brug for.

En sundere og opdateret version af havregryn.

Når man så egentlig gerne vil have en shake, så er det også vigtigt at tænke på, at det ikke er så slemt at drikke alligevel. Mange kan nemlig godt komme til at tænke på, om det overhovedet er godt for ens krop, hvis man vælger at erstatte rigtig mad med denne form for drikke. Man skal dog tænke på disse shakes, som en form for havregryn 2.0. Selvfølgelig er det en drik, så man kan godt komme lidt i tvivl, når det ikke er helt rigtig fast føde. Det er dog vigtigt at tænke på, hvad det egentlig er lavet af, når det kommer til stykket.

Det er nemlig lavet af blendede havregryn, hvor der er også er forskellige former for vitaminer, mineraler og rigtig frugt. Derudover kan der være andre ting i, der har noget at gøre med, hvilken smag man har valgt. Det består derfor egentlig af rigtig fast føde, som man bare har valgt at smide en tur i blenderen. Så selvom det kan virke lidt skræmmende med sådan en shake, så er det rent faktisk noget, der ikke er så farligt alligevel. Det er en meget god erstatning af et måltid og man kan nemt spare en helt masse tid på det.

Massere næring med havregryn

Når man er klar over, at disse shakes er lavet ud af havregryn, så er man selvfølgelig også klar over, at det ikke er et problem at få nok næring til kroppen, når man drikker disse shakes. Man kan nemlig vælge at drikke dem til hvert evig eneste måltid om dagen. Langt de fleste vælger dog kun at gøre det 1 eller 2 gange om dagen, hvor der så stadig er plads til, at man også kan lave sin egen mad. Så længe man selv finder ud af, hvad den bedste løsning er for en selv i det lange løb.