intelligent house control

Hvad er IHC?

g43

IHC står for Intelligent House Control. Det er et styringssystem, der tillader dig at styre hjemmet med kunstig intelligens. Det er en god løsning til alle mennesker, men nok særligt til dig, der døjer med manglende overskud og overvældende træthed i verden. Med IHC kan du nemlig optimere din hverdag, så den bliver lettere og mere overskuelig. Hvis du tænker ”Hvad er IHC ?”, kan du læse mere i det nedenstående.

hvad er ihc

Hvad med IHC hjælpe med?

Med IHC kan du styre flere funktioner i dit hjem. Blandt andet har du mulighed for at tænde og slukke lyset. Du kan skrue op og ned for varmen. Du kan aktivere eller de-aktivere alarmer. Du kan slukke og tænde for ventilationen og meget mere. Det smart ved IHC er også, at du kan styre alle funktionerne fra din smartphone. Derfor behøves du ikke engang være hjemme for at kunne tænde eller slukke for de mange funktioner.

Slut med bekymringer om apparater, der ikke er slukket

En stor fordel ved IHC er også, at du slipper for unødvendige bekymringer om, hvorvidt du nu slukkede lyset, strygejernet eller noget helt tredje. Du har nemlig altid mulighed for at tjekke, hvad der er tændt i din bolig. Du går blot ind på IHC via din smartphone. Hvis du gerne vil slukke dit strygejern, kan du så bare vælge at slukke for den kontakt, hvor strygejernet er sat til. Hvis du gerne vil slukke for lyset i entreen, kan du også bare gøre det. Det sparer dig både for bekymringer og penge. Og så sparer det dig også for tid, da du ikke behøver køre hjem for at slukke.

Spar penge på varmeregningen

En anden stor fordel ved IHC er, at du kan spare en del penge på varmeregningen. Du kan nemlig vælge at lade IHC skrue ned for varmen, når du ikke er hjemme. Du kan så indstille systemet til, at det skal skrue op for varmen igen, når du er på vej hjem. På den måde har du altid et dejligt lunt hjem samtidig med, at du sparer på varmeregningen. Det er god løsning for din pengepung. Men også for miljøet.

smart home til boligen

Spar også penge på elregningen

Du har også mulighed for at spare mange penge på elregningen. Du kan nemlig vælge at slukke helt for flere af dine apparater, når du ikke er hjemme. På den måde bruger du ikke unødvendige penge på standby-tilstande. Derudover har du også mulighed for at slukke strømmen fra din smartphone. På den måde undgår du også at bruge penge på eksempelvis lys, der er ikke er blevet slukket.

Få hjælp af en autoriseret elektriker

Hvis du gerne vil have IHC, kan du få hjælp af en autoriseret elektriker. Han eller hun kan installere IHC, så du er sikret, at systemet fungerer optimalt. Derudover kan elektrikeren også hjælpe dig med at udvælge det rette system til din bolig.