Den irriterende morgenrutine: barberingen

g43

Det har de seneste år været på mode for mange mænd at anlægge sig et stort fyldigt fuldskæg. Mænd søgte tilbage til den rå vildmand, men samtidig skulle man have klasse og stil. Skægget skulle altså passes og plejes med alt fra cremer og olier til den rette form for barbergrej. Den trend er faldet lidt, men kigger man rundt i bybilledet, er den i høj grad stadig til stede. Men uheldigvis for nogle, er det ikke alle mænd som kan få et stort fuldskæg. Specielt yngre mænd kan have svært ved det, og derfor skal de barberer sig med en barbermaskine eller en skraber stort set hver dag, hvis de vil se rene og pæne ud. Der er mange forskellige typer af udstyr, man kan bruge til den daglige rutine, og mange går efter det helt billige udstyr. Det er forståeligt nok, da skrabere og barbermaskiner ofte koster en hel del. Det kan være svært at lægge alle de penge på disken som skal til, for at få det bedste grej, men på den anden side kan der være mange penge at spare, hvis man er villig til at gøre det. Og samtidig kan man gøre sin rutine meget nemmere, og komme hurtigere ud af døren om morgenen. Et godt sted at finde hjælp er ved at gå ind på denne side.

Undgå de røde pletter og få et glat underansigt

Et af de største problemer mænd oplever efter en barbering, er den frygtede skægpest. Nej, skægpest er ikke en sygdom, og den er ikke lige så farlig som den sorte plage og de bylder som fulgte med den. Nej, man dør ikke af den. Men i et samfund og en kultur, hvor vi ynder at se så godt ud som muligt og være så perfekte som vi kan i vores ydre, er det en lille død at skulle tage i skole eller på arbejde med en masse røde knopper i ens ansigt. Derudover klør det og huden er irriteret. Derfor er den gode barbering så vigtig, og derfor er det gode barbergrej, eventuelt en god barbermaskine, meget vigtig at have. De røde pletter kommer af bakterier på huden, og indgroede hår. Med en glat barbering med det perfekte udstyr, kan man helt undgå dette, og gå ud i offentlighed med et stort smil. Altså med det rigtig valg af barbermaskine får man både effektivitet og det bedste look.

Selv med et stort skæg, skal man have en god barbermaskine

Hvis man er en af de heldige mænd, som har en god kraftig skægvækst, så behøver man ikke barberer sig hver eneste dag. Men hvis skal se godt ud, så skal skægget stadig sidde ordentligt, og det skal være veltrimmet. Altså er man stadig nødt til at anskaffe sig noget godt udstyr, så man kan holde styr på underansigtets krøller. Udover en god barbermaskine, som kan trimme skægget, er der også en række andre produkter, man skal have fat i. Blandt dem er shampoo, balsam og olie.