Eksempler på luksusudgaver af borde til bordfodbold på markedet

g43

Næsten uanset størrelsen af ​​dit hjem vil et bord til bordfodbold altid passe ind i det. Et bordfodboldbord er et lille bord af lykke og glæde, der ansporer til utallige timer med sjov, spænding og muligheden for at bygge endnu bedre relationer til dine venner og familie. Nogle af de første fodboldborde dukkede op i barer, hvor fodboldfanatikere var samlet for at se en ‘rigtig’ fodboldkamp på det hedengangne sort-hvide TV. I dag finder man ikke kun borde til bordfodbold i barer, men også i SFO’er og i folks hjem, hvor bordfodbold til hjemmet kan bidrage til indretningen.

Som med alle genstande til de fleste hobbyer findes der altid en luksusudgave af genstanden – og det samme gør sig gældende for bordfodboldborde! De følgende er nogle af de mest luksuriøse borde i verden.

Fem af verdens mest luksuriøse borde til bordfodbold

Om muligt verdens dyreste bordfodboldborde er dem fra firmaet “11 – The Beautiful Game”. Disse borde koster mere end spidsen af en jetjager med en pris på over 400.000 kr for et bord. Tallet 11 i firmaets navn henviser til, at hver spiller har 11 mænd på sit hold. Bordene kommer med specielle lyseffekter, som er styret af helt moderne software for at forbedre spilleoplevelsen. Bordet kommer med glatte metalspillere, som er krombelagt, og hver spiller har sit eget tildelte nummer indgraveret i overfladen. Bordene kan oftest nemt genkendes ved deres bløde, afrundede og futuristiske designs, som lidt minder om en æggeskal!

Det næste luksuriøse bordfodboldbord i rækken er fra Opus, som laver borde, der koster ca. det halve af ​​prisen på bordene fra “11 – The Beautiful Game”. Med priser på omkring 200.000 kr for et bord får man så også et håndfremstillet bordfodboldbord, som er fremstillet med en rustik gammeldags træfinish, som understøttes af majestætiske ben i rustfrit stål, som tilfører bordet et moderne, men stadig klassisk look. Håndtagene er også fremstillet i rustfrit stål, som fremhæver det eksklusive ydre. Hvad angår træsorter til bordet, så kan man vælge at få bordet i eg, ask, valnød og mahogni. Noget af det bedste ved disse borde er, at du kan få dine spillerfigurer fremstillet med dine venners og familie ansigter og hoveder ved at sende fabrikken et fotografi af dem! Bordet kommer også med indbygget belysning af spillebanen samt indbygget vaterpas for at gøre nivellering af bordet så nemt som muligt. Dette sikrer, at bordet altid står helt lige.

På tredjepladsen over eksklusive borde til bordfodbold finder vi Lux Gold Foosball-bordet, som ligger i et prisniveau lige under 200.000 kr for et bord. Bordet har også tilnavnet “Bordfodboldbordet For Konger”, fordi bordets rustfri stålben er belagt med guld. Dette er virkelig et arvestykke ud over det sædvanlige på grund af de eksotiske materialer samt det ubrydelige glas, som bordet er fremstillet af. Bordet tilbydes i op til 50 forskellige farver, så man altid får et bord, der passer til hjemmet. Bordet fremstilles også i 12 forskellige modeller. Med sit fantastiske royale design skaber standardmodellens sorte spillekabinet kombineret med guldet en klassisk farvekontrast, som vidner om et bord i verdensklasse og med den højest mulige sofistikation – på trods af bordets minimalistiske design.

På fjerdepladsen kommer Barbie bordfodboldbordet. Skuespilleren Charlie Sheen skal være en af ​​de eneste ti heldige ejere af dette bord, som ligger i prisklassen ca. 150.000 kr. Bordets designer, Chloe Ruchon, har på fornemse vis formået at kombinere bordfodboldbordet med masser af kvindelighed i dette flotte og iøjnefaldende bord. Charlie Sheen skal efter sigende have valgt dette bord grundet hans store interesse i det smukke køn…

Endelig på femtepladsen finder vi bordfodboldbordet fra Audi. Med en pris på små 100.000 kr koster bordet lige så meget (eller mere!) som en lille, ny bil. Årsagen til at bilfabrikanten Audi valgte pludselig at fremstille dette smukke aluminiums-fodboldbord er ukendt, og efter sigende skal kun tyve borde være blevet fremstillet. Men bordet er da også gudesmukt med en skærende grøn bordfodboldbane, som står i flot kontrast til resten af bordet, som er fremstillet i blankt aluminium!

Om at eje et luksus bordfodboldbord

Selvfølgelig, hvis du har pengene og lysten til at investere i et luksusbord til bordfodbold, så er der intet, der bør holde dig tilbage fra at købe et af disse majestætiske borde. Dog kan nogle af modellerne være svære at opdrive, fordi flere modeller er fremstillet i begrænset antal. Men når du så får bordet, kan du være sikker på, at det vil være centrum i dit hobbyrum – og for dine venners misundelse!