personlighed i skægget

Skæg kan være et udtryk for personlighed

g43

Det har i mange år været populært for mænd at have skæg. Både af den ene eller den anden slags. Dog findes der et hav af forskellige typer for skægvækst, der hver især kan være med til at udstråle noget forskelligt.
Nogle vælger at gro et fuldskæg, fordi det for dem kan synes som prikken over i’et på deres maskulinitet.
Andre vælger dekorative former for overskæg, hvor det for dem i lige så høj grad bliver en form for dekoration eller kunst, som det er ganske almindelig hårvækst.
I Danmark er det i de seneste år blevet populært med det såkaldte hipster-fuldskæg, der er et fuldskæg med god længde.

Vælg den skægvækst, der passer til dig

Det er dog langt fra alle, der kan bære alle typer for skægvækst. Eksempelvis er det de færreste, der i virkeligheden er i stand til at gro et fuldskæg. Her kræver det, at skægvæksten er kraftig og tæt.
Ligeledes er der også mange, der ikke har kraftig hårvækst på overlæben, og dermed ikke vil kunne gro et rigtigt overskæg.
Det kan derfor være en god idé at finde ud af, hvor og hvor meget hår man gror, før man sætter sig for at anlægge den ene eller den anden type, da ikke aller typer af hårvækst passer til alle typer af skæg. Du kan dog blive klogere på den rette skægvækst ved at klikke her.

Ingen hårvækst er ingen skam

Rigtig mange mænd er kun i stand til at gro ganske lidt eller ingen skæg. Her vælger mange derfor at barbere det helt af. Dette er dog ingen skam. Glatbarberede ansigter er især populært inden for business-verdenen, da mange mener det ser både mere velsoigneret og velplejet ud.
Ligeledes ønsker mange kvinder, at deres mand eller kæreste barberer skægget helt af, da det hurtigt kan komme til at kradse med stubbe.

Shaver eller maskine?

Hvis man vil trimme skægget, findes der flere måder at gøre det på. Vil man være helt glasbarberet, søger de fleste mænd mod shaver og barberskum. Dette giver det tætteste og glatteste resultat, hvis det er det, man går efter. Vil man stadig have en smule hår, men blot have lagt en dæmper på det, er maskinen en bedre løsning. Denne er nem at bruge, og kan klare en hurtig trimning.
Har man et længere skæg, kan det være svært at studse med enten shaver eller maskine. I disse tilfælde, vil en saks være den letteste løsning for dig.

Den rette pleje af dit skæg

Et anlagt skæg svarer lidt til at have en bestemt frisurer. Det vil også sige, at det kan gøre store underværker, hvis man vælger at pleje og trimme det. Hårvæksten i ansigtet fungere på samme måde, som det hår du får på hovedet. Det vil sige, at det sagtens kan blive slidt og kedeligt at se på, hvis ikke du gør noget ved det.

Heldigvis findes der en masse forskellige produkter, du kan benytte til både skægpleje- og styling. Dette hvad end du er til olier, cremer, eller produkter der får det til at sidde, som du vil have det.