frugt yoga i flotte omgivelser

Bedste destinationer på Gran Canaria

g43

Med sol året rundt på Gran Canaria kan du sagtens tage på en familieferie både i sommerferien eller i vinterhalvåret. Gran Canaria er én af de syv Kanariske øer, og ligger ud fra Marokkos kyst. Du kan både tage på en afslappende eller aktiv familieferie på Gran Canaria. Så hvad enten I er en aktiv familie eller bare vil nyde en dejlig strandferie, så er denne ø helt perfekt for jer. Du kan også få en god blanding af begge dele. For eksempel kan i bruge en dag på dykning eller vandreture, hvor i bruger den næste dag på én af Gran Canarias fantastiske strande. Der er aktiviteter for både børn og voksne, og det er bestemt en ø, som er lavet til perfekte familieferier.

Kultur, strande og seværdigheder i Las Palmas


Hvis du vil have en dag med både spænding samt afslapning, så er Las Palmas en rigtig god destination på Gran Canaria. Det er deres hovedstad, og her kan du både finde masser af kultur, lækre strande og interessante seværdigheder. Du kan også finde en masse lækre restauranter på strandpromenaden, så hele familien kan få sig en god frokost eller aftensmad. Du kan tage på tur til Las Palmas smukke bydel Vegueta. Her finder du masser af små, fantastiske gaver, hvor du kan gå rundt i flere timer og nyde det. Du finder også Santa Anna Katedralen i Las Palmas, som er et must, hvis du tager på ferie til Gran Canaria.

Tag til det sydlige Gran Canaria med flotte strande


Mange danskere tager hvert år til det sydlige Gran Canaria. Hvis du rejser med børn og ønsker en vaskeægte strandferie, så er dette klart én af de bedste destinationer på Gran Canaria. Du finder blandt andet Maspalomas, som ligger lige ved stranden eller den moderne by Playa del Ingles. Du finder et væld af lækre strande samt masser af forlystelsesparker og vandland. Der er derfor både noget for de store og små.

Tag til den hyggelige fiskerby Puerto Mogán


Hvis du ønsker at tage til én af de mere rolige byer på Gran Canaria, så er Puerto Mogán et oplagt valg. Her finder du en by uden trafik, som du kan vandre rundt i uden at blive forstyrret. Der er en stille og afslappet atmosfære, hvor du kan kigge på flotte huse samt tage en gåtur langs strandpromenaden. Dette er en god destination på Gran Canaria for dig, der vil på familieferie med de lidt ældre børn. På de fleste restauranter kan du spise frisk fisk, som er blevet fanget i byen. Så hvis du er til fisk, så vil du elske denne by.

Tag på vandretur på Gran Canaria


Hvis du vil på en aktiv familieferie, så kan du tage på nogle fantastiske vandreture på Gran Canaria. Du kan blandt andet tage en tur på Parque Natural de Cuenca de Tejeda eller Parque Natural del Macizo. Her kan du nyde et væld af planter og blomster, hvis du tager afsted omkring tidligt eller sent forår.