tur til sydafrika

Rejs til fantastiske Sydafrika

g43

Sydafrika er et nærmest mytisk land på det afrikanske kontinents sydspids. Det er meget forskelligt hvad folk forbinder med Sydafrika – For nogle er det den tragiske fortælling om apartheid, der i mange år splittede nationen. For andre er det en rig musikalsk kultur, mens det for helt tredje er det rige og inspirerende dyreliv, som sjældent findes i ligeså kulørt stil andre steder i verdenen. Uanset hvilken af overstående du er til, så må du ikke snyde dig selv. Rejs til Sydafrika på dit næste eventyr og få en oplevelse du aldrig vil glemme.

Inden du kaster dig ud i dit sydafrikanske eventyr, bør du lægge et budget og finde ud af, hvor længe du vil være væk. At rejse i Sydafrika er en begivenhedsrig tur, men alt efter hvad du ønsker at opleve, skal du regne med at afsætte minimum to uger for den fulde oplevelse.

Enestående safarioplevelser

Har du mod på at kigge dyr i øjnene, som du ellers kun ser på fjernsyn? Det er næsten at snyde sig selv ikke at opleve det enestående dyreliv i Sydafrika. Du kan tage på et væld af forskellige safariture på den sydafrikanske savanne, enten elene, med en privat gruppe eller med en offentlig rejsegruppe. Langt de fleste safarier i Sydafrika er under kyndig opsyn samt vejledning af en rutineret guide, ofte en lokal, der er bekendt med det enestående terræn og dyreliv. Du er dermed garanteret en oplevelse du aldrig glemmer og noget, de fleste ville elske at krydse af deres livs bucket list.

Du kan booke din safari hjemme inden afrejse mod sydens sol eller udvælge dig den tur, du ønsker at være med på, når du ankommer til landet og har en bedre idé om din tidsplan. Oplev den skønne natur når du alligevel er der. Sydafrika byder på alt fra tårnhøje bjergkæder med imponerende høje tindinger, sandstrande med blændende hvidt sand og bløde bølger samt den rå savanne.

Storslået storby

Foruden den betagende natur i Sydafrika rummer landet også et væld af summende byer med særlige oplevelser til dig med et åbent sind og en sund nysgerrighed. Du kan let kombinere den ultimative safarioplevelse med et kulturelt kig på en af landets storbyer. Her finder du tusindvis af kulturelle hotspots, smarte cafeer, trendy tøjbutikker og et væld af lokale delikatesser, der med sikkerhed stemmer godt overens med den eneståede stemning du vil suge til dig, når du er på rejse rundt i Sydafrika. Nogle af de mest populære storbyer i Sydafrika er Cape Town og Johannesburg, landets hovedstad. Her finder du smagfulde landbrugsmarkeder med friske grøntsager, håndlavede lædervarer og unik brugskunst, som både er en perfekt gave til dem derhjemme såvel som et enestående minde om din rejse til Sydafrika.

Klik her for at læse meget mere om rejser til Sydafrika og find inspiration til hvad du kan opleve i den farverige nation med den rige kultur samt historie.