laan til livet

Lån for livet

g43

Det er ikke lige altid, at man har økonomisk stærke mennesker omkring sig, der kan give økonomisk støtte, når man akut har brug for penge. Der kan være mange forskellige årsager til, at man skal låne penge. Men i dag er det ikke længere dyrt at låne penge – ikke alle steder. Dit første lån er gratis her. Hvert låne udbyder giver dig mulighed, for at låne dir første lån helt gratis. Det lyder som en joke, men den er god nok. Bemærk, at det KUN er dit første lån, der er gratis. Dette skyldes at låne-udbydere også skal kunne tjene på at låne penge ud.

At første lån er gratis, gør at det er endnu lettere at låne penge. Således er der heller ikke en ekstra byrde eller ekstra omkostninger med lånet. Det er helt kvit og frit. Du skal blot søge et lån. Det er hurtigere at låne fra et lånefirma end at låne fra en bank. Når du låner fra et lånefirma, så får du pengene på din konto som regel indenfor kort tid. Så du får både hurtig godkendelse og hurtigt udbetaling.

Det er dejligt at få pengene udbetalt så hurtigt, især hvis du står i knibe og skal bare have pengene nu. Det kan være i forskellige situationer. Du kan være på ferie og du har brug for lægehjælp, selvom du har forsikring, så skal du selv lægge ud – og når du så er tilbage fra ferie, kan du søge om at få dine penge refunderet. Hvis du ikke havde regnet med uforudsigelige udgifter, da du planlagde dit budget, kan hurtige lån redde dit eller dine nærmestes liv.

Bliv medlem af Frie Funktionærer

Det kan altid betale sig at være medlem af en a-kasse. En a-kasse der er anbefalingsværd er Frie Funktionærer. Her får du mere end økonomisk tryghed. Det er vigtigt at vide sig sikker, hvis man står i en arbejdsløshed. Der kan være mange runde – ny uddannet, besparelser eller sygdom. Alle kan være årsager til arbejdsløshed i perioder. Derfor er det vigtigt at sikre sig økonomisk. At vide at man har økonomisk tryghed i et tilfælde af arbejdsløshed øger selvtilliden og selvværdet.

Det er godt at vide at ens hverdag ikke bare skal ændre sig, når lønsedlen bliver ændret. Det giver en enorm ro at vide at hjulene kan køre som det plejer. Du behøver ikke at ændre vaner. Frie Funktionærer er med andre ord, et økonomisk sikkerhedsnet under dig og din familie. Det er vigtigt at dine børn kan fortsætte med deres fritidsinteresser og at jeres indkøbsvaner ikke bare lige sådan ændres – og vigtigst af alt er, at I kan blive boende i jeres hjem. Det kan for nogle børn være frustrerende at flytte samtidigt med at forældrene måske er blevet enten ramt af sygdom eller arbejdsløshed. Derfor er det mere end andet vigtigt at sikre sig selv og ens familie økonomisk og således være bedst muligt forberedt på økonomiske kriser.

Penge er ikke lig med lykke, men penge kan bane lette byrden.