Carinas ferie blev reddet med en ekstra Acer oplader

g43

Som langt de fleste teenagere i dag, er 15-årige Carina utrolig afhængig af sin computer. En lille, smart og bærbar Acer som er nem at have med rundt; både til skolearbejde og til at følge med på de mange sociale medier, såsom Facebook og Twitter. Alt sammen vigtigt for en teenagepige i forhold til at pleje venskaber og til at følge med i de nyeste trends indenfor mode, musik og tv-serier samt populære virale fænomener. Alt det der bliver snakket om i skolens frikvarter og ikke mindst blandt veninderne. Derfor var det også særdeles uheldigt, og tilnærmelsesvist en katastrofe i Carinas optik, da hun for nylig skulle på efterårsferie med sin familie til deres afsidesliggende sommerhus – og Carinas Acer oplader lå glemt tilbage derhjemme. Hverken forældrene eller de to brødre havde en tilsvarende oplader, og det så altså ud som om, Carinas efterårsferie skulle tilbringes offline.

Nem bestilling af ny Acer oplader

Carina var bestemt ikke tilfreds eller klar til en ferie uden at kunne bruge sin computer. Sommerhuset lå langt fra en større by med en elektronikforretning, og desuden var det højst sandsynligt ferielukket på denne tid, mente Carinas forældre. Desuden ville de ikke køre langt efter en erstatning.

Gode råd var dyre – hvilket viste sig ikke at skulle tages helt bogstaveligt. For der gik ikke længe med Carinas skuffede og surmulende humør, før den ene bror forbarmede sig og lånte hende sin tablet til at tjekke mulighederne for at tilkøbe en ekstra Acer oplader på internettet. Og det viste sig hurtigt, at det slet ikke var en udelukket mulighed. Der var mange muligheder for både at finde sig en optimeret og billig løsning samt en hurtig leveringsmulighed, selv til det afsides sommerhus, så Carina kunne få strøm til sin computer igen. Tænk at det kunne lykkes, det var Carina utrolig lettet over.

Smart at have en ekstra Acer oplader på lager

Carinas Acer oplader blev leveret til sommerhuset, hurtigt og problemfrit, og hun kunne nu skynde sig at følge op på alt, hvad hun havde gået glip af. Resten af ferien forløb ganske uforstyrret og bød på en masse kvalitetstid for familien; også på trods af de elektroniske mediers tilstedeværelse. Da ugen var omme, bestemte Carina sig for at lade sin nye Acer oplader være tilbage i sommerhuset.

Det kunne sagtens betale sig, den havde ikke været særlig dyr, og det ville være en smart investering under alle omstændigheder, hvis hun nu skulle glemme den til næste ferie. Derudover kunne hun endda forestille sig at erhverve endnu én til at opbevare på skolen. Det kunne tage ganske hårdt på opladeren at blive transporteret frem og tilbage i en rygsæk hver dag.

Flere af hendes klassekammerater havde været nødt til at købe op til flere nye opladere på grund af løse forbindelser som følge af slid. Og når det nu hverken var dyrt eller besværligt at få fat i en ekstra, ville det bestemt være en god løsning for Carina med en ekstra Acer oplader – både i sommerhuset og på skolen.