4 ting du skal opleve i Paris

g43

Man siger ofte, at Paris er byernes by. Hvis du endnu ikke har oplevet denne fantastiske og smukke by, er det bare med at komme af sted. Man kan finde mange billige flybilletter til Paris. Særlig hos de mange lavprisflyselskaber, kan du få fordelagtige rejsepriser. Der er næsten altid en billig flybillet til Paris, så der er alle muligheder for f.eks. at tage en skøn forlænget weekend med den man elsker. Der er mange ting, man kan opleve i Paris. Her kommer fire bud på ting, som er et besøg værd.

Arkitekturen

Når man ankommer til Paris for allerførste gang, er det slående hvor storslået meget af arkitekturen i Paris er. Der er virkelig mange perler rundt omkring i byen, som man bør lægge vejen forbi. Helt oplagt er det selvfølgelig at tage hen og se Eiffeltårnet. Hvis man søger noget mere spændende arkitektur, bør man tage et smut forbi Le Grand Palais, som blev bygget i anledningen af verdensudstillingen i Paris i 1900. Der er tale om storslået arkitektur, som alle vil nyde at se. Andre arkitektoniske perler er bl.a. Louvre og Triumfbuerne – både den nye og den gamle.

 

Luxembourghaven

Når man er på storbyferie, kan det være rart at få tid til at slappe af i nogle skønne omgivelser. Her er det helt oplagt at tage i Luxembourghaven. Parken er spækket med smukke blomster om sommeren, hvilket lokker mange mennesker til hver dag. En anden fordel ved at besøge haven, er at man får mulighed for at møde helt almindelige franskmænd. Mange franskmænd bruger deres eftermiddag i haven efter arbejde, studerende bruger haven til at studere og mange andre slår vejen forbi haven på en daglig basis.

Fransk mad

Når man besøger Paris, kan man selvfølgelig heller ikke komme uden om gastronomien i denne fantastiske storby. Frankrig er kendt for mange lækre madvarer bl.a. croissanter og baguettes. Når man besøger Paris, skal man gøre sig selv den tjeneste at spise kage i massevis. Paris er særlig kendt for den smukke kage macaroon, som man ser i mange serier og film. I Paris bør man altså smage denne skønne kage. Der findes selvfølgelig også mange andre ting, som man bør smage, mens man er i Paris. Den klassiske franske gastronomi lever i bedste velgående på mange restauranter rundt omkring i Paris. Mange steder kan du få en fantastisk kulinarisk oplevelse for en fair pris.

Nattelivet

Når du har brugt hele dagen på at vandre byen tynd og kigge på den smukke natur, har du nok brug for en lille sjus om aftenen. Der er et rigt og fantastisk natteliv i Paris. Du kan få en lang række af spændende oplevelser i det parisiske natteliv. Der er alt lige fra den hyggelige café til diskoteker, opera og fine cocktailbarer. Hvis du vil opleve en bid af den ægte parisiske stemning, bør du overveje at overvære et cabaretshow. Det er både underholdende og vildt fascinerende, som trækker tråde til de gode gamle dage i Paris.