barnedåb

Gør barnedåben til en leg

g43

At skulle fejre en af livets store milepæle midt i det kaos det er at blive forældre, kan være en stor mundfuld for de fleste. Ikke bare økonomisk, hvilket i sig selv er en udskrivning, men også fysisk.
Det er et kendt faktum, at børn skal døbes inden de bliver seks måneder og at skulle arrangere en større fest, når hele ens liv lige er blevet vendt 100% på hovedet grundet ankomsten af en lille ny verdensborger, kan virke fuldstændig uoverskueligt.
Her under er et par råd til, hvordan du kan passe på dig selv og måske gøre barnedåben til en dejlig fest for alle – inklusiv dig selv.

Tag fiskeolie

Ammer du, er indholdet i den fiskeolie du indtager ikke bare gavnlig for dig, det er nemlig også bevist, at omega-3 er med til at udvikle hjernefunktionen hos spædbørn og vedligeholde den hos voksne.
Ved at indtage kapsler med fikseolie hver dag gør du altså ikke bare noget godt for dig selv, men også dit barn. Og passer du godt på din krop bliver hverdagen også meget lettere at overskue.
Her kan du læse om forskellige varianter af fiskeolie og se, hvilken der er det bedste køb.

Træning

Når de første uger efter fødslen er overstået er det ok at begynde at træne igen i det små. Det kan dog være rigtig svært at komme ud og løbe eller i træningscenteret. Derfor kan det være en super ide at investere i et træningsapparat du kan bruge hjemme. Her kan du læse om de forskellige modeller og hvilken der er bedst for dig.
Crosstraineren er en af de mest populære maskiner til hjemmebrug, fordi den er super effektiv både til at få pulsen op men også til at få vægten tilsvarende ned. Et ekstra plus er, at træning giver dig mere energi og overskud til at klare hverdagen og planlægge en barnedåb oveni.

Økonomien

En barnedåb kan se ud på mange forskellige måder og budgettet kan være vidt forskelligt. Ligemeget hvordan jeres fest skal se ud er det altid en god ide at lave et grundigt budget og være ude i god tid, så I ikke bliver overrasket af uforudsete udgifter.
Der findes heldigvis mange steder, hvor I kan finde inspiration og gode råd til, hvordan jeres podes barnedåb bliver lige som I ønsker jer. Kig for eksempel her for inspiration.
Og så husk at nyde dagen, der markerer et stort skridt i jeres lille mirakels liv.