kvinde søvn

Få den bedste søvn, når alt omkring dig har det godt

g43

Det kan være svært at få en ordentlig nats søvn, hvis ens hjerne, men i høj grad også ens hjem, er rodet.

Det er vigtigt, at der er en rar og god stemning i hele dit hjem, for at du kan få den bedste mulige søvn, og for at du kan være så udhvilet som overhovedet muligt.

Læs med her, og find ud af, hvordan du kan skabe de perfekte rammer for en god nattesøvn, især hvis du ofte har svært ved at sove.

 

Sørg for, at huset ikke roder

Man skulle måske ikke tro det, men det kan være enormt distraherende og forstyrrende, hvis soveværelset og resten af huset roder, inden man går i seng.

På den måde har man en ”sur pligt”, der bare ligger og venter på dig, og det mest optimale vil altså være, at du sørger for, at huset ikke roder, inden du går i seng.

På den måde kan du også stå op til et flot og friskt hjem, hvor der ikke står en kæmpe opvask og en stor bunke vasketøj fra dagen før.

Hvis du ikke har tid eller overskud til at rydde hele huset op, kan du også nøjes med det værelse du sover i. Her er det nemlig også vigtigt, at der er en tryg og rar ramme at være i.

 

Husk også din firbenede bedste ven

Hvis du har kæledyr i huset, ved du nok hvor forstyrrende de kan være for din nattesøvn.

Hvis din hund selv vågner i løbet af natten, er der stor sandsynlighed for, at den også vil forsøge at vække dig.

Gør derfor dig selv den tjeneste at tage hunden med ud i haven, lige før du går i seng, så den ikke skal tisse i løbet af natten.

Du kan med fordel også fodre din hund med hundefoder fra First Buddy  inden du går i seng, så din hund ikke vækker dig, fordi madskålen er tom

hunde

Husk også dig selv

Det allervigtigste er måske, at du husker at mærke efter, og finder du af, hvad du har brug for at sove.

Måske skal dit soveværelse helst være ret køligt, måske kan du bedst lide når det er helt mørkt, måske er der en bestemt duft eller lyd, som hjælper dig med at falde i søvn.

Det handler i høj grad om at skabe nogle trygge og vante vaner, for at du hurtigt falder i søvn, og undgår at vågne gang på gang i løbet af natten.

Der er ingen andre, udover dig selv, der kan mærke, hvad der fungerer bedst, og du kan med fordel afprøve forskellige kombinationer og løsninger.