kuffter

Få energien tilbage med en ferie

g43

At rejse rundt i hjemlandet er en herlig ting for vi kommer til at opleve de smukke egne der oftest er blevet sunget i de mange sange der hylder vor fædreland, og særligt de jyske kanter roses og huskes for de mange vidunderlige oplevelser både i naturen men så sandelig også i historien med byer som Vejle med dens flotte fjord og dens gamle nabo Jelling og Horsens ej heller så langt væk. Vil man opleve det centrale Jylland og en del af Fyn med, så er Vejle en fin by at placere sin ferie og lægge planer ud fra. 

Folk der skåler

 

Mange faciliteter og steder

 

Skal man holde ferie i så smuk en egn så kan man lige så godt sætte meget tid af, da Vejle har mange mindeværdige ting i sig og om sig. Tag en stille tur gennem den farverige gågade og sæt dig sammen med familien ind på en af de gode spisesteder der er at finde til begge sider. 

Få udnyttet tiden til at få gjort noget ved dig selv om det er det lidt sjove som en ny tatovering, få ordnet håret eller måske mere vildt; få lavet noget ved kroppen, som du vil blive glad for, og som du senere kan fortælle videre i form af et ferieminde om dengang du var lidt vovet og fik lavet et kosmetisk indgreb i Vejle midt i din ferie, lige såvel som du kan fortælle om de mange kultursteder og -oplevelser du har haft i den samme tid.

Gammel og ung

 

Noget for enhver smag

 

Fordi Vejle ligger så centralt som det gør, så får man også en rig mulighed for at tilfredsstille alt fra historienørden til strandfanatikeren. Man kan have en larmende formiddag i indre by hvor man hører på de kørende biler, de glade mennesker og det klassiske byliv, også omkring eftermiddagen og hen mod aftenen kan man tage en tur forbi de nærliggende skove, sidde lidt i sandet og nyde synet ud over den brede fjord.

Det er en af de ting som Vejle virkelig kan, det at forene modsætninger så et længere sommerferieophold kan være for både den ældre herre der er ved at få nok af trængsel og støj, og hans barnebarn der ikke kan vente med at smage drinks på natklubberne. 

Der er lidt for enhver smag og det gør at ferien bliver for alle.