studentergave

4 idéer til gaver til den mandlige student

g43

At blive student er noget, som slår det meste. Således er den begivenhed, det er at få hue på, noget, der virkelig er værd at fejre. Fødselsdag og jul har man jo hvert år – men det er langt mere sjældent, at man bliver færdig med en vigtig del af ens udseende.

Det skal fejres, og det skal det blandt andet med en rigtig god gave. Men studenter, og særlig de mandlige af slagsen, kan godt være svær at finde noget godt til. Især hvis man ikke bare vil give de sædvanlige penge eller blomster. Her kommer fire tips til gode gaver til ham, der bliver student.

Sjove ting til hjemmet

Alle idéerne til gaver til den mandlige student i denne artikel kommer fra inspirationssiden shopsites. På sider som denne er der virkelig meget inspiration at hente til gaveidéer til alle typer af personer og alle slags begivenheder.

Men nu er det studenten, der er i fokus. Og da det at blive student jo markerer en overgang til noget mere voksent, så kan man med fordel give sjove og praktiske ting til hjemmet som en gave. Det kunne være et flot ur, en højtaler eller noget helt tredje.

Klassikerne holder hver gang

Er man mere til at give noget, som på en gang markerer den særlige begivenhed og samtidig rummer noget klassisk og tidløst, så kan man tænke i nogle lidt andre baner. For eksempel i noget lækkert design, som studenten måske på grund af sin unge alder ikke ejer så meget af.

Det kunne være et rigtig flot armbåndsur. Men det kunne også være noget helt ikonisk dansk design, som for eksempel den fine hoptimist med studenterhue på. Her gælder det om at kende den specifikke student og vide, hvad han vil kunne lide.

Oplevelsesgaver er et hit

Noget mere nyt og anderledes inden for gaver er at give oplevelser. Dette er de såkaldte oplevelsesgaver, og begrebet dækker egentlig over en ret bred række af forskellige ting. Oplevelser kan nemlig være alt fra en lækker brunch til at udfordre sine grænser med faldskærmsudspring.

Her handler det igen om at vide lidt om den unge mand, som man giver oplevelsen til. For det er langt fra givent, at man elsker alle former for action, bare fordi man er en mand. Derfor skal man altid tænke sig om, inden man giver en oplevelsesgave.

Giv en festlig gave

Hvis det ikke lige er de vilde action-oplevelser, der trækker, så kan det være, at det til gengæld er fest i gode venners lag, som gør. Det kan man nemt fremme for den kommende student med en sjov og anderledes gave.

Det kunne for eksempel være et tilskud til en billet til en af sommerens festivaler. Men det kunne også være lidt udstyr til disse eller bare til fester generelt. Hvad med et lækkert sæt til beer pong? Et godt telt, så han og vennerne kan sove på festivalpladsen i ly for regn og vind? Mulighederne er mange.