Bliv mere frisk – Kom i bedre form med dine børn

g43

Når man bliver forældre, så kan det være svært at finde den ekstra energi til at komme ud og træne. Nogle føler, at det kan være svært at finde den tid, som de skal bruge, når de hele tiden har noget andet at se til. Hvis du er god til at indarbejde det i din hverdag, så kan du gøre det til en hyggelig tid mellem dig og din børn, hvor I også kan komme i bedre form. 

Gratis lagerfoto af afkom, afroamerikansk, afroamerikansk kvinde

Giv dit barn sunde vaner

Mange forældre vil gerne have, at deres børn får gode vaner, når de bliver ældre. Derfor prøver mange forældre at få deres børn til at spise sundt og varieret tidligt. Når det gælder at være sund, så spiller kosten en kæmpe rolle. Så hvis du gerne vil have, at dine børn er sunde og raske, så er ordentlig mad et godt sted at starte. Du kan også gøre madlavning til en fælles aktivitet for dig og dit barn, hvor I kan samles om maden. På den måde vil det være nemmere for dit barn at forstå, hvorfor en god diæt er vigtig. Du vil også kunne hjælpe dem til at få et sundt forhold til mad, og gøre dem motiveret til at prøve nye ting i deres kost. 

Gratis lagerfoto af aktivitet, ansigt, badetøj

Tag dine børn med ud og træne

Det kan være svært at tage ud og træne, når man har børn. Det skyldes, at det kan være super svært at finde et tidspunkt, hvor du kan tage hjemmefra uden at efterlade dine børn alene hjemme. Du behøver heldigvis ikke at efterlade dem, da du har mange muligheder for at træne sammen med dine børn. Der findes for eksempel børn- og forældre-svømning, hvor I mødes med en masse andre børn og forældre i svømmehallen. Det fede ved dette er, at I også får mulighed for at møde andre børn, hvilket kan hjælpe dit barn med at blive mere social. Svømmehallen er også et super godt bud til fællestræning, da det også er sjovt. Dit barn vil have nemmere ved at glæde sig til jeres træning, fordi de føler, at det er sjovt at lege i vandet. Hvis du gerne vil i svømmehallen med dit barn, så er det vigtigt, at de har noget godt badetøj. Du kan købe badetøj og svømmebleer til børn hos MamaMilla. 

Gratis lagerfoto af børn, drenge, fritid

Vær aktiv udenfor 

At få dine børn til at være udenfor i den friske luft kan nogle gange være en udfordring. Hvis du er god til at tage med dem, så kan de finde ud af, hvor sjovt det kan være at være udenfor. Du kan for eksempel være god til at tage dine børn med ud på gåture forskellige steder. Så får dit barn også mulighed for at se nye steder, imens de kommer i bedre form.
Du kan også gøre haven mere spændende for dit barn. Du kan for eksempel investere i en trampolin, som både børn og voksne elsker. Her bemærker du knap nok, at du træner, og dit barn vil have det på helt samme måde.