Sådan slipper du af med din kroniske træthed

g43

Kæmper du en daglig kamp med kronisk træthed? Er du en af mange, som har svært ved at komme op om morgenen? Oplever du, at det er svært at koncentrere sig på arbejdet? Så er du sikkert en af de mange, som lider af kronisk træthedssyndrom. Den kroniske træthed kan være opslidende, og har ofte en direkte betydning for din livskvalitet. Men der er heldigvis hjælp at hente. Du behøver ikke fortsætte med at leve med trætheden.

Motion kan være et middel i kampen mod trætheden. Sørger du for, at du dagligt får en tilpas mængde motion, så kan det være et effektivt middel mod den belastende træthedsfornemmelse. Kost er også en vigtig faktor. Holder du fast i de sunde vaner, så kan du på sigt slippe for dit problem.

Motion giver velvære og energi

De fleste af os ved godt, at det er vigtigt at få en tilstrækkelig mængde søvn. Er vi trætte i løbet af dagen, så ved vi godt, at det er en god ide at komme i seng i ordentlig tid. Men hvad nu hvis du rent faktisk overholder dette uden resultat? Hvis trætheden ikke slipper sit tag i dig i løbet af dagen, så kan det være, du bør overveje andre alternativer. Her kan motion være den hjælp, du har brug for.

Når man kommer udmattet hjem efter en lang dag på arbejde, så er det de færreste, som har let ved at komme i træningstøjet og afsted. Men det kan være lige netop det, der skal til for at slippe for trætheden. Det kræver en god portion viljestyrke, men når først man er omklædt og ude af døren, så er det som regel ikke så slemt. Du kan med fordel øve dig i det. En god ide er at lægge træningstøjet klar om morgen, inden du tager på arbejde, eller allerede aftenen før. På den måde har du truffet en beslutning om, at du skal afsted. Hold fast i den plan i løbet af dagen. Så vil det ofte ikke virke så uoverskueligt at komme afsted.

 

Kom trætheden til livs med yoga

Er lange cykel- eller løbeture ikke noget for dig? Eller bryder du dig ikke om at skulle udenfor i regnvejret? Så kan indendørs træning være den rette løsning for dig. Yoga er er skånsom og yderst effektiv form for motion. Dyrker du yoga hver dag, vil du hurtigt se resultater. Du behøver ikke sætte en hel time af, mindre kan sagtens gøre det. Øv dig i at hoppe i yogatøjet som det første, når du kommer hjem. Du kan nøjes med et kort program og stadig få et fint udbytte. Du vil hurtigt opleve, at du kommer ned i tempo på en behagelig måde.

Byd velkommen til dit nye jeg

Når du dyrker yoga, vil du opleve, at din søvn forbedres, og du får mere energi. Du vil på mange måder være et helt nyt veludhvilet menneske. Hverdagen vil pludselig ikke længere virker så uoverkommelig. Hold fast i yogaen og din energi vil være vedvarende.