Yoga i naturen

Yoga kan hjælpe på dit velvære og din sundhed

g43

Vi ved alle noget om yoga. Nogle ved mere end andre. Dog er der mange fordomme om yoga, for eksempel, at det er for gamle mennesker. Men hvis man aldrig har prøvet yoga, kan man heller ikke rigtig have en mening om det endnu. Yoga er noget alle skal have prøvet. Det kan faktisk være helt fantastisk for dit velvære, din sundhed og din mentale tilstand, og det er der mange grunde til. Læs her om hvordan yoga bidrager ekstremt meget på dit velvære og din sundhed.

Meditation

Yoga kan inspirere dig og din sjæl

Mange ser måske ikke yoga som noget, der kan gøre noget for en. Måske er der mange der synes, det er noget pladder, og noget som kun gamle mennesker gør. Men det er ofte de mennesker, som aldrig har prøvet det, der siger dette. Yoga er både en sport for kroppen, men også for det indre. Det kræver både udholdenhed, men også, at man kan slappe helt af, og lade tankerne holde sig på at slappe af.

Yoga handler rigtig meget om, at ens tanker ikke skal være alle mulige andre steder. Hele forløbet virker meget bedre på dit sind, hvis du kan holde dine tanker på at trække vejret, og at slappe helt af. Hvis man i stedet sidder og tænker på arbejdet, skolen eller skænderiet med kæresten tidligere, har det ikke samme effekt. Derfor kan yoga være ekstremt afstressende, for dem der gør det rigtigt. Men det kan virke latterligt for dem, som ikke kan fokusere på det man skal.

En måde at holde fokus på, kan være at hænge nogle billeder op, enten af yoga, eller af ting der får dig til at slappe af. Om det er billeder af natur eller dyr. Så print nogle beroligende billeder ud og hæng dem om. Hvis du mangler patroner til printer så se her.

Udendørs yoga i sommertiden

Findes der noget mere afslappende end det smukke sommervejr med fuglene, der synger og lugten af nyklippet græs? Der gør der nok næppe. Så hvis du vil slå dig ud i noget yoga så prøv at gøre det udendørs. Det kan også gøre det nemmere at slappe af, samtidigt med du får masser af sol. Hvis du er fra Haslev, så se vejret i Haslev.

stress

Yoga er ikke nemt – det kan være hårdt

Når vi tænker yoga, så er der nok mange af os, der tænker, at det er nemt og på ingen måde hårdt. Det er bare nogle stillinger, man skal sidde eller stå i, mere er der ikke i det. Dog er det slet ikke så nemt. Yoga kan være rimelig hårdt, da nogle af stillingerne kræver ekstrem udholdenhed, smidighed eller bare generelt mange kræfter. Der bliver dog tit nævnt, at man ikke skal overbelaste sig selv. Det skal altså ikke gøre for ondt, for så kan du risikere at få skader.

Man kan faktisk sagtens kalde yoga træning, da det er en sport som kræver en del kræfter. Det er også en god udstrækningsmetode, for dig der vil træne udover yoga. Og det at man også får beroliget sig selv, altså at man stresser helt af, og sidder lidt i sin egen verden, kan hjælpe endnu mere. Så får man måske overskud til en masse ting, som man aldrig havde overskud til før. Derfor kan yoga hjælpe dig.